Spanje Huizen Markt
× Sluiten


Overwinteren Spanje

Bent u ook klaar met de koude en vooral natte winters in Nederland en overweegt u om te gaan overwinteren in Spanje? Bij SpanjeHuizenmarkt hebben wij een perfect aanbod met vakantiehuizen in Spanje die u makkelijk voor enkele maanden kunt huren. En dat tegen super voordelige prijzen! Er zijn al vakantiewoningen voor minder dan €300 per week te huur in het laagseizoen. Zo is overwinteren in Spanje ook nog eens enorm betaalbaar. 

 

Heerlijke Spaanse winters 

De winters in Spanje zijn een stuk aangenamer dan de veelal vochtige en koude winters in Nederland. Daarom gaan er ieder jaar weer vele Nederlanders voor een langere periode overwinteren in Spanje. Niet overal in Spanje zijn de winters even lekker qua temperatuur. Het noordelijke deel van Spanje en ook het centrale deel van Spanje kent bijvoorbeeld vergelijkbare winters als die van ons in Nederland. De winters aan de Costa Blanca zijn daarentegen veel aangenamer dan in Nederland. Daar ligt de temperatuur in de winter gemiddeld tussen de 15 en de 18 graden. Het is daar ook nog eens een stuk droger.  

 

Overwinteren in fantastische vakantiewoningen 

Wij hebben een divers aanbod van vakantiewoningen zodat we voor iedereen wel een geschikt vakantiehuis hebben. We hebben verschillende kleinere woningen met 1 slaapkamer, maar we hebben ook grote woningen met meerdere slaapkamers zodat u ook met een groter gezelschap kunt overwinteren in Spanje. We hebben daarnaast ook verschillende luxe appartementen die van alle gemakken zijn voorzien zodat u in alle luxe kunt overwinteren in Spanje. 

Contact