Spanje Huizen Markt
× Sluiten


Vakantievilla Spanje met privé zwembad

Bent u op zoek naar een vakantievilla in Spanje met privé zwembad? SpanjeHuizenmarkt heeft een enorm aanbod met vakantiehuizen aan de Costa Blanca met een eigen zwembad. Zo kunt u elk gewenst moment van de dag een heerlijk verfrissende duik nemen. En maakt u zich vooral niet druk dat het misschien te druk is bij het zwembad want het bad is helemaal privé.  

 

Vakantievilla met zwembad  

Wat is er nou beter dan een zwembad als u op vakantie bent in Spanje? Wat dacht u van een zwembad dat u met niemand hoeft te delen! Een vakantievilla met een zwembad is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Wanneer ze maar willen kunnen ze lekker spelen in het water. U hoeft er zelf niet eens de deur voor uit dus u kunt rustig aan doen. Bijvoorbeeld dat boek uitlezen waar u nooit tijd voor heeft terwijl de kinderen de grootste lol hebben. Uiteraard is het ook voor u fantastisch om even af te koelen na een warme dag. Kunt u daarna met het hele gezin lekker een hapje gaan eten om de dag goed af te sluiten. 

 

Vakantie aan de Costa Blanca 

Een zwembad bij uw villa is fantastisch maar gelukkig zijn er nog genoeg andere leuke dingen te doen aan de Costa Blanca. De Costa Blanca is vernoemd naar haar schitterende witte stranden. Heeft u dus even geen zin in het zwembad dan is een dagje naar het strand een goed alternatief. Of wilt u even iets anders? Dan zijn er genoeg schitterende stadjes en dorpen aan de Costa Blanca die een bezoekje meer dan de moeite waard zijn.  

 

Vakantievilla huren bij SpanjeHuizenmarkt

Zou u graag een vakantievilla in Spanje met privé zwembad willen huren. Neem dan een kijkje tussen ons aanbod. We hebben meer dan genoeg keus! Komt u er niet uit of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met het vinden van uw ideale vakantievilla.  

Contact