Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
01 april 2021
Fijne Paasdagen

Pasen is voor de meeste mensen een feest geworden dat bestaat uit een aantal vrije dagen en uit tradities zoals samen eten, het bezoeken van kerk en familie en het eieren schilderen en zoeken.

Lees verder
24 december 2020
Fijne Feestdagen

2020 was een bewogen jaar. De wereld stond op zijn kop en reizen werd bijna onmogelijk gemaakt. Wij hopen dat we in de loop van 2021 dit achter ons kunnen laten en jullie weer mogen ontvangen in het mooie Spanje.   Blijf gezond, prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.   Rene Postma

Lees verder
14 mei 2020
Wanneer kunnen we weer op vakantie?

Als u zich in schrijft voor de nieuwsbrief kunnen wij u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen omtrent uw bezoek aan Spanje.

Lees verder
12 juli 2019
Tapas zijn hier totaal iets anders

Wie in Spanje tapas als avondeten beschouwt, valt meteen door de mand als toerist. Wat moet je weten over de eetgewoontes om je als een echte Spanjaard of Spaanse te gedragen? NU.nl vraag het Twan van Lieshout, woonachtig in Madrid en freelance journalist voor onder meer magazine ESPANJE!.

Lees verder
21 juni 2019
De zomer is begonnen…

Op vrijdag 21 juni om 17.54 uur begint de zomer officieel, ook in Spanje. In Spanje kan men op veel plaatsen al enkele weken genieten van zomerse temperaturen maar de komende 93 dagen en 15 uur en tot 23 september om 9.50 is het officieel zomer.

Lees verder
22 mei 2019
Buitenlanders blijven veel huizen kopen in Spanje

In heel Spanje werd in 2018 weer een recordaantal woningen verkocht aan buitenlanders. Na het record van meer dan 60.000 transacties in 2017 ging het vorig jaar om maar liefst 65.500 woningen die aan niet-Spanjaarden werden verkocht.

Lees verder
15 maart 2019
Het bezoeken van een beurs…

Het bezoeken van een beurs geeft vaak weer volop nieuwe inspiratie om in de praktijk mee aan de slag te gaan. Je ziet bijvoorbeeld nieuwe projecten, leert interessante makelaars kennen die u van informatie kunnen voorzien.

Lees verder
08 maart 2019
Juist de Nederlanders geven een grote stijging te zien!!!

De huizenmarkt in de provincie Alicante blijft profiteren van het feit dat de buitenlanders graag woningen blijven kopen aan de Costa Blanca.

Lees verder
31 januari 2019
Zoutmeren Torrevieja vanaf Paasweek weer te bezichtigen

De directie van het natuurpark Lagunas de Torrevieja y la Mata kijkt positief terug op het jaar 2018, het eerste jaar waarin de beschermde zoutmeren konden worden bezocht via georganiseerde excursies met een treintje.

Lees verder
18 januari 2019
Eindelijk Nieuwe Luchthaven! Murcia! Geopend!

Corvera Murcia Airport maakt de bereikbaarheid naar de Costa Calida en de prachtige Spaanse stad Murcia een stuk toegankelijker, met nu een eigen internationale luchthaven.

Lees verder
Meer nieuws