Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
Spanjehuizenmarkt
31 januari 2019
Zoutmeren Torrevieja vanaf Paasweek weer te bezichtigen

De directie van het natuurpark Lagunas de Torrevieja y la Mata kijkt positief terug op het jaar 2018, het eerste jaar waarin de beschermde zoutmeren konden worden bezocht via georganiseerde excursies met een treintje.

Lees verder
18 januari 2019
Eindelijk Nieuwe Luchthaven! Murcia! Geopend!

Corvera Murcia Airport maakt de bereikbaarheid naar de Costa Calida en de prachtige Spaanse stad Murcia een stuk toegankelijker, met nu een eigen internationale luchthaven.

Lees verder
03 december 2018
Overwinteren bevordert de gezondheid!!

Het winterdipje of de winterdepressie zijn symptomen van lusteloosheid, vermoeidheid en somberheid. Door het beperkte zonlicht en de koude, onaangename winterdagen krijgen veel mensen te maken met gevoelens van een depressie. Vitamine D om het gebrek aan zonlicht op te vangen kan daarbij helpen, net als lichttherapie.

Lees verder
09 november 2018
6 x waarom leven Spanjaarden zo lang?

Spanjaarden leven langer dan de bevolking in de meeste andere landen. In 2040 zal Spanje zelfs het land zijn waar de mensen gemiddeld het oudst worden met een levensverwachting van 85,8 jaar, ouder nog dan de Japanners met gemiddeld 85,7 jaar. De Britse krant The Times vroeg zich af hoe dit kan, want Spanjaarden staan…

Lees verder
02 november 2018
Overwinteren in Spanje

Overwinteren in de zon is van alle tijden. Begin jaren zeventig trokken duizenden 65-plussers na de zomer voor een maand of vijf naar Spanje om daar de winter door te brengen. In hun kielzog kwam het massatoerisme naar de zonovergoten Costa’s op gang.

Lees verder
03 augustus 2018
Een huis kopen in Spanje? Zo gaat u te werk

Na enkele moeilijke jaren, zitten de vastgoedprijzen in Spanjeweer terug in de lift. Wie overweegt om een tweede verblijf in Spanje aan te kopen kan dus maar beter goed voorbereid zijn. De volgende 5 tips zouden de aanschaf van een woning in Spanje alvast moeten vergemakkelijken.

Lees verder
29 juni 2018
Spanje favoriete zomervakantiebestemming

Nederlanders vliegen aankomende zomermaanden opnieuw massaal naar Spanje. Zeven van de tien populairste bestemmingen in juli en augustus bevinden zich onder de Spaanse zon. In vergelijking met vorig jaar is Gerona de grootste stijger met een toename van ruim 40% in het aantal boekingen. Dat blijkt uit cijfers van Vliegtickets.nl

Lees verder
08 juni 2018
Dagexcursie met supersnelle feria naar Ibiza of Formentera mogelijk vanuit Dénia

Vanaf half juni is het mogelijk om met een supersnelle ferry van de maatschappij Balearia vanuit de haven van Dénia naar de Balearen eilanden Ibiza en Formentera te varen. Aangezien de boot om 7.30 uur ‘s-morgens in Dénia vertrekt en je 2 uur later op Ibiza staat en later die dag vanuit de haven van…

Lees verder
26 april 2018
Wijziging in politieke kleuren in Alicante opent eindelijk de deuren voor een Ikea

Wellicht komt er goed nieuws voor de inwoners van de provincie Alicante nu de gemeente van die stad een nieuw politiek bewind heeft gekregen nadat onder andere de burgemeester moest opstappen. Dankzij deze wijziging kan het gebeuren dat de Ikea eindelijk kans gaat zien om een eigen winkel in de provincie te openen, iets waar…

Lees verder
06 april 2018
Huizenmarkt in de provincie Málaga is weer booming

Projectontwikkelaars en andere spelers op de vastgoedmarkt in Zuid-Spanje zijn het erover eens. Iedereen wil in Málaga zijn, want bijna alle projecten daar verlopen op het moment succesvol.

Lees verder
Meer nieuws